Дабар 2019

Натпреварот е во тек.   ЗАПОЧНИ СО РЕШАВАЊЕ.

Дабар е интернационален натпревар по информатика

досега учествуваа 22262 ученици од 209 училишта

Доколку сте наставник, притиснете на копчето "Наставници" (горе-десно).